tirsdag 10. august 2010

Prikker...

Har hatt dilla på prikker en stund nå... og prikker vil det bli til åpningen som nærmer seg med stormskritt. Her er en liten smakebit på de siste sy-prosjektene mine...
Har kanskje tatt litt av med prikker i det siste... Fikk en utfordring om at hunden trengte nytt dekken til jakta, men ser at jeg tok litt av:) Vet ikke om det falt helt i smak hos verken hund eller matfar, så det gjenstår og se når jakta kommer... Hun viser i alle fall igjen i terrenget og det er vel hensikten;)
Herlig med bærsesong! Både små og store setter pris på dette hos oss. Jordbær- og bringebærsyltetøy er allerede i frysen, og i helga hadde vi blåbær-tur. Litt ekstra smakstilsetning på grøten er en slager hos mini prinsessa:)
Prikker igjen...:)
Ha en fin uke!

4 kommentarer:

 1. Så koselig, Inger! Utrolig søte syprosjekter...og jeg måtte smile stort da jeg så bildet av Luna med nytt prikke-dekken ;-) Selv sitter jeg her med flekkete malehender, så en prikkete hilsen kommer også fra meg :-)

  SvarSlett
 2. Å så flinke dere er!! Snakket med Mari på Etnemarknaden og fant bloggen deres gjennom henne!! Fantastiske ting dere lager!! Legger oss til som følgere om det er i orden!!

  SvarSlett
 3. Disse var jo supre :)
  Jeg også er over middels glad i prikker....
  tine :))

  SvarSlett
 4. Kjempefine Inger! Sko ønska eg va heima når dokke ska ha udsalg... men kansje du tar imod bestillinga ;-)

  SvarSlett