Vi er Flittige Fruer

Ideen bak "Flittige Fruer" var en litt sprø idé som faktisk ble til virkelighet. Kjellerleiligheten i huset vårt er pusset opp og omgjort til et koselig lite galleri. Her fyller våre 15 utstillere stadig opp lokalet med sine særegne og hjemmelagede produkter. I tillegg til utstillinger, håper vi at lokalet kan brukes til hobbykvelder og felles kreativt arbeid... Eller bare for pratens skyld... Man trenger jo ikke alltid å være like flittig, en kopp kaffe og noe godt å bite i kan være det som trengs... :-)

Våren 2011 har vi utvidet med større areal og med flere flittige fruer - veldig kjekt med så mange kreative jenter på laget. I tillegg har vi tatt inn interiørvarer fra den danske forhandleren Hübsch - kjempe spennende!

Dersom dere har spørsmål er det bare å sende mail til: galleri@flittigefruer.com
Mari GrønstadJeg er en relativt ung «fru» som bor på Ålgård sammen med min mann og våre tre kjære barn. Jeg har alltid vært interessert i håndarbeid og kreative prosjekter, så gleden er veldig stor over å få være en del av Flittige Fruer - fantastiske jenter å tilbringe tid sammen med!
Utenom familien min er det nok sying som opptar meg mest. Jeg syr for det meste barneklær - både til jenter og gutter. Ellers liker jeg godt å hekle og lage andre småting til hus og hjem. Jeg var ofte veldig mange ideer i hodet på én gang og vil veldig gjerne sette dem alle ut i livet, helst samtidig :)

Inger Lomeland Wold
Mor, kone, bank-ansatt og innimellom flittig fru :) Har verdens beste mann og stolt mor til tre herlige prinsesser.  Kreativt arbeid er fin avkobling i travel hverdag, og Flittige Fruer er et veldig kjekt fellesskap.
Mors gamle sy-maskin flyttet inn da jeg var hjemme i svangerskapspermisjon med mellomste tippa, og siden har den vært her. Jeg syr barneklær, ting til interiøret og ting til bruk.
Aud Marit Eidsaa Hauge
Jeg bor på Ålgård, og er "fru" i vår familie som teller fem. Når vi skulle innrede barnerommet, så jeg det var vanskelig å finne noe fint til veggene. Derfor startet jeg barnestreker.com i 2007. Jeg maler barnemalerier i glade farger, med regler og rim som ramme. Barnestrekene henger etterhvert rundt om i mange hjem, men også i barnehager, bedrifter og andre instiusjoner. Jeg liker å være i et kreativt miljø og skape noe sammen med andre, og digger derfor flittige fruer :)


Tone Elin Grønstad
Jeg er en jente, eller kanskje jeg snart må begynne å kalle meg dame (!) på 29 som er bosatt på Lye, men er opprinnelig fra Etne. Bor sammen med min gode kjæreste og våre tre skjønne barn. Og en kanin.

Jeg elsker, foruten min gode familie og venner alt som har med interiør å gjøre, liker å kunne ta i bruk den kreative delen av meg og få vist det gjennom b.l.a malerier. Mitt bidrag i Flittige Fruer vil i første omgang være malerier i alle mulige str. Jeg maler abstrakt og elsker gode og harmoniske fargekombinasjoner. Skulle du ønske et maleri i en spesiell str eller fargekombinasjon tar jeg mer enn gjerne imot bestillinger.

Lise Auestad
Jeg er 27 år og kommer fra Ålgård. Her bor jeg også sammen med min mann og vår lille jente.

Min interesse for håndarbeid har vel egentlig kommet nå i den senere tid, og kanskje mest etter at jeg fikk barn.

Jeg liker godt å strikke, men mesteparten av tiden går med til å lage kort til forskjellige anledninger (bl.a. bryllup, dåp, nyfødt og gratulasjonskort til store og små).Kortene blir derfor mitt bidrag til Flittige Fruer.
Torgunn Spjøtvoll
Jeg er 36 år og opprinnelig fra o'vakre Trondheim, men har de siste 11 årene bodd i Stavanger - og trives veldig godt med det. Her har jeg funnet han jeg vil bli gammel sammen med, og i fjor ble vår lille familie økt til 3.

Jeg liker veldig godt å henge fingrene i noe og har alltid "noe på gang".  Fram til nå har resultater av mitt pusleri stort sett endt i hjemmebruk eller gaver, men det er kjempespennende å få lov til å være en del av flittige fruer :-) Foreløpig er mitt bidrag til galleriet smykker og armbånd - så får vi se hva som skjer etter hvert :-)
Ann Tjåland
Jeg er en jente på 27 år som er fra Undheim,
og der bor jeg sammen med min mann og våre to barn.

Jeg liker å være kreativ, og mitt bidrag til de
flittige fruene er hjerter laget av garn og tråd i forskjellige
farger og størrelser.
Liker også å strikke, hekle og fotografering.
Inger Merete Tjetland


Camilla Jåtten


Elisabeth Lomeland


Tonje Byrkjedal 
Jeg er 35 år og bor på Bogafjell sammen med min mann og våre to barn. Utrolig stolt over å få være med i Flittige Fruer, og får masse energi når jeg får være kreativ! Mine bidrag til galleriet vil variere, men vil være bjørkehjerter, diverse ”strikk”, konfekt med mer… Liker å ha kreative prosjekter på gang, og blir varm i hjertet når andre liker det jeg lager
Malli Skårland Lima
Jeg er en ålgårdsjente på 27 år som, lever for å få være kreativ.
Bor sammen med min mann og vår herlige sønn som må tåle mye kreativt arbeid i hjemmet.
Jeg driver på med alt ifra søm, strikk, hekling til maling, perler og papir.
Etter vår familieforøkelse så har det meste vært rettet mot småbarn, så mitt bidrag
til flittige fruer er stort sett søm til barn:-)Gry Hatteland Opstad
Jeg er bosatt i et lite søt rekkehus på Bryne,der jeg bor med min kjære mann.
jobber til daglig som frisør/make up artist.
Mange vil nok si jeg er over gjennomsnittet intr i å reise,og finner mye inspirasjon og impulser på min reiser.
Jobbet i 2009 som frivillig på et barnehjem i Sør-Afrika og her begynte mine kreative ideer å få fart på sakene.
Startet "Robin Hood Design" der jeg selger hjemmelagde produkter,sminke og interiør.
10 % går til veldedigeformål.

Mitt bidrag til Flittige fruer vil først og fremst bli mine tekstiløredobber i alle str og varianter.
Så får vi ser hva fremtiden bringer...:)