mandag 9. august 2010

Årets Etnemarknad...

...er over for denne gang. Siden Etne er en utrolig fin plass og jeg nå er blitt godt knyttet til stedet så er det verdt å reklamere littegrann :-)

Etnemarknaden er Vestlandets største kultur og handelsarrangement i sitt slag, med 200 utstillere og en fantastisk festivalscene. De har ca 35-40.000 besøkende i løpet 4 dager i begynnelsen av august hvert år. I år feiret de 30 års jubileum og hadde besøk av blant annet Hellbillies og Madcon.

Jeg fikk med meg noen småting hjem, også i år :-)

Hos AnnaJohanna (http://www.annajohanna.no/) kjøpte jeg nytt dekorark...

...og der kjøpte jeg også en gammel "skuff" som tilhørte Anna & Johannas mormor. Den hadde jeg egentlig lyst til å bruke til mye rart, men havnet tilslutt nede i galleriet til oppbevaring (foreløpig i alle fall...)

Ikke helt overraskende kom jeg hjem med noen stoffbiter også :-)

Og så falt jeg veldig for kunsten til Gro Helen Førland (http://www.grohelen.no/). Det passet ikke lommeboka å kjøpe ett av hennes orinale trykk denne helgen, men kortene hennes var nydelige de også :-) Her er "Den finaste dagen" (tekst: Vamp)

Ellers ble det "snoping" hos Frøken Fryd & ellers litt her og der. Spekemat og hjemmelaga sjokolade ble også med i pakkelasset til Ålgård.

Nå er jeg klar for en ny og forhåpentligvis kreativ uke med masse ny inpirasjon. Ha en fin mandag og god fortsettelse av uka! (og så er det bare å glede seg til Etnemarknaden 2011...)

2 kommentarer:

 1. Heisann!! Der var dere jo!! Så utrolig masse flott dere har laga!!! Ble helt forelska i den en Spencerkjolen.. *sukk* Hvor er galleriet deres som dere skal åpne?? Så koslig at du har blogga litt om oss, det setter vi utrolig stor pris på!! Vi er nå vel hjemme igjen og har stort sett pakka på plass alle varene og komt i orden igjen.. Ønkser deg en flott mandagskveld!

  klem Johanna

  SvarSlett
 2. Hei Johanna! Så koselig - tusen takk for fine ord. Galleriet vårt ligger nede i kjelleren i huset vårt på Ålgård (vi har pusset opp utleieleiligheten vi hadde før og gjort den om til et lite galleri). Så nå er vi spente og gleder oss masse til åpning :-) Lykke til videre med butikken deres og en flott mandagskveld til deg også!

  ...og ja - det er kjekt å blogge om andre når vi kommer over noe vi liker :-)

  Mari

  SvarSlett