tirsdag 23. november 2010

En titt innenfor... Del II

... fremdeles før åpning på lørdag. For etter kjempe respons og mange handleglade besøkende i helgen, er det langt fra så fullt med varer lenger. Det vil nok fylles på med litt nye ting, slik at vi har godt utvalg på torsdagsåpent nå i ukene fram mot jul.

Klikk på bildene for å se dem større...Igjen var vi heldige med været. Når jeg sier heldige, så mener jeg opphold og ingen vind:) For kaldt var det hele helgen, og lørdagskveld kom det til og med snø (som skapte enda bedre julestemning). Da var det godt å varme seg på varm gløgg og kaffi, nystekte jødekaker og lapper rett fra takka. Kjekt at så mange stoppet igjen i vår lille utendørs-kafé:)

Også denne gangen var det liten butikk på utsiden, med salg av nydelige dekorerte fyrstikkesker og lørdagsgodt. De små innehaverne melder om godt salg:)


I minuttene før åpningstid lørdag begynte det å lukte litt svidd i lokalene... Årsaken var en jødekake som hadde forvillet seg av brettet og ble ekstra godt stekt i bunnen av ovnen. Alltid blide Mari redder den stakkars kaken, og vi er klar for åpning:)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar