mandag 30. august 2010

Vel overstått!!!

Ja, da var åpningshelgen over - og for en fantastisk helg! Så først og fremst - tusen takk til alle dere som besøkte oss i løpet av disse to dagene, det satte vi stor pris på!

Det var en gjeng med spente fruer som lørdag åpnet dørene for aller første gang. Og det gikk ikke lang tid før lokalet var fylt opp av nysgjerrige store og små. Noen ville snope ny pynt til hus og hjem, noen var på jakt etter barneklær som ingen andre har, noen hadde allerede sett ting på bloggen de ville kjøpe og noen fant gaver til venner og kjente. Og ei lita, herlig jente fikk ønsket sitt oppfylt – ei lilla veske med prikker på :-) Dette var en av våre giveaways, og gledet både giver og mottaker.Med mange flittige fruer med på laget var det godt utvalg både i type varer og stil. Tror mange fant ting de likte, for det var til tider kø i kassen :-) Når en har jobbet mot noe i lang tid og tatt både kvelder og netter i bruk for å komme i mål, så er det utrolig kjekt å få så fine tilbakemeldinger på resultatet!

Kjekt at mange tok seg tid til kaffi, kake og drøs utenfor. Lørdag var det sol og regn om hverandre, men det såg ikke ut som det la noen demper på stemningen. I går derimot var det strålende vær og små og store koste seg i hagen. Jeg foreslo familiedag i hagen allerede til helgen igjen, men tror familien Grønstad skal få seg litt pusterom rundt dørene:-)


Malerkoster, symaskiner, heklenål og flittige hender tar seg nå en velfortjent (liten) pause, men etter god respons i helgen er allerede Flittige Fruer inspirert til videre prosjekter… Så når nettene blir lengre og kulda snart setter inn, så er vi nok klare med ny åpningshelg;-) Følg med!

For de av dere som ikke fikk anledning til å komme innom i løpet av helgen, så legger vi ut flere bilder fra utstillingen en av de nærmeste dagene.

Ha ei super uke!

1 kommentar:

  1. Kjempekjekt!
    Jeg bommet litt på åpningstiden, og fikk ikke besøkt dere, denne gangen.... Men gleder meg stort til neste gang. For jeg ser av bildene at dere har MYE flott å by på :-))
    Klem fra Liv

    SvarSlett