tirsdag 26. april 2011

Årets største nyhet hos fruene...

... kom på en palle. Garsjen såg slik ut:


Flittig Fru Mari og Flittig Fru Inger har lenge hatt lyst til å utvide det lille galleriet. Som tidligere nevnt utvidet vi for noen uker siden med et ekstra rom, og før påske kom endelig første forsendelsen med varer fra Danmark. Jeg kunne knapt vente med å bære inn før jeg måtte lure i eskene:) (beklager dårlige mobil-bilder)Og jeg er allerede blitt stolt eier av denne knall fine tallerkenhyllen, hvor noen av mine favoritt kokebøker skal få pryde seg:)


Våre naboer i sør er veldig flinke på interiør, og vi er så heldige å få være forhandler for det danske firmaet Hübsch . De har utrolig mye fint - lykter og vaser, kurver, potter og kanner, tekstiler, møbler, osv! We love it;)


Nå gleder vi oss til å tilby gjestene våre et større utvalg av varer. Vi vil fremdeles være et lite galleri med vekt på håndlagde produkter og gleder, men håper at dere vil sette pris på fornyelsen. Vi gleder oss!

Nye håndlagde gleder strømmer til galleriet og vi er i full gang med å gjøre klart. Kommer til å klipse bilder etterhvert, slik at dere får en titt innenfor. Døren åpnes som annonsert 7. mai kl 10, og du er hjertelig velkommen!


Regner med at alle har hatt en flott påske i det strålende været. La oss håpe at det fortsetter.

Ønsker alle en fin uke!

Hilsen Flittig Fru Inger


1 kommentar: