søndag 16. januar 2011

Kosebukser til barnehagen...

Forrige uke fikk jeg gjort noe jeg har tenkt på lenge. Jeg fikk sydd en myk kosebukse til minstemann som han kan ha i barnehagen. Den er sydd i lys grå stretch chenille fra Stoff & Stil og elefantstoffet som er brukt som dekor og på baklomme kommer også derfra.

Det er veldig vanskelig (og heller ikke forventet) å få en tass på halvannet år til å stå i ro når mamma skal fotografere ham, enten så var han på vei oppå salongbordet eller så var han i sånn fart at samtlige bilder ble uklare.

Lommen ble en smule stor for den lille stumpen men det gjør ikke noe...

Det var mye enklere å ta bilde av buksa da den lå langflat på salongbordet... :-)


Buksen har ribb nede slik at den ikke soper i gulvet selv om den er en størrelse eller to for stor :-)

Flere bukser vil komme i galleriet utover våren.

Ellers strømmer nye, fargerike og unike stoff til butikken til Hege på Anda gård på Klepp. Sjekk ut mer på http://www.textart.no/. Jeg skal dit på torsdag og kan nesten ikke vente :-)

Ha en nydelig søndagskveld!

3 kommentarer:

 1. Kanonfine!!! Eg he dette stoffet liggande, og har tenkt nogen kosebukser te de. Men de blir av ein aen kaliber(!) Vanskeligt stoff å sy i?

  SvarSlett
 2. Nei, det komme te å gå kjempebra Cecilie. Ryktene seie at du e godt i gang med sømmen nå! :-) Stoffet e litt meir bevegelig, derfor e det viktig å ver litt nøye når ein syr og applikere i det stoffet. Men herlighet så godt å mjukt det e! Flittige Fruer komme te å ha någen åpne sykvelder utøve vinteren og våren. Ta med deg stoffet og maskinenen og bli med!

  Mari

  SvarSlett
 3. Herlig bukse. Knallfin. Jeg sydde en joggedress til storebror, men den er sporløst forsvunnet. Får vel se om jeg får sydd en ny :)
  Tusen takk for kjempefin kommentar inne hos meg! Jeg beundrer kreativiteten og produktiviteten deres. Dere er kjempeflinke.

  SvarSlett