søndag 12. desember 2010

Desember...

Desember er min absolutte favorittmåned, men den går dessverre så altfor fort. Jeg trøster meg med at det fortsatt mange dager igjen til julen ringes inn :-)

I går fikk vi nydelige pepperkakehjerter i gave av Inger (flaks - da trenger ikke jeg å prøve å lage slike)... Mer av Inger sitt nydelige pepperkakearbeid vil dere få se mer av om en dag eller to.

Nå som tiden frem mot jul er knapp, er det absolutt ikke tiden for alle mulige slags "dill-dall-prosjekter". Likevel ble fredagskvelden brukt på noe jeg absolutt ikke hadde tenkt å bruke tid på. Som et resultat av at jeg har hjerter og engler liggende både her og der, fant jeg ut at det hadde vært greit å fått de litt opp på veggen. Mannen min (jeg spurte fiiint...) hang kjapt opp en stang ned fra to kjettinger som ble festet i taklista og jeg kunne begynne å dekorere... Jippi!
Jeg brukte ikke lang tid på å få opp de små gledene på veggen - og tro meg - jeg fikk heller ikke plass til alt... :-)

Det ble nok en smule rotete, men jeg synes mest av alt vi fikk en koselig spisekrok med bilder av våre nærmeste samt også hjemmelaget pynt av venner, oss selv og barna...

Ha en nydelig søndag!

1 kommentar:

  1. Du e utrulig produktiv og kreativ altså. Blir heilt imponert. Fine engler du blant masse anna fint du lage.

    Tusen takk for fine ord inne hos meg. Sette pris på det.

    SvarSlett