mandag 16. august 2010

Det nærmer seg...

Det er bare knappe to uker igjen til vi åpner døra til galleriet vårt. Vi kjenner at sommerfuglene har begynt å røre på seg i magen & vi gleder oss veldig. Åpningstidene er satt til:

Lørdag 28.august: 10-15
Søndag 29.august: 13-17

Vi er helt i "innspurten" nå og dagene som kommer vil bli brukt til klargjøring av lokale og utstilling av varer. Innimellom små og store flittigfru-prosjekter så går hverdagen sin gang. Før helgen var jeg innom biblioteket her på Ålgård, de hadde tatt inn flere nye sybøker (lykkens dag...) Boka "sikksakk" av Langhelle er ei herlig bok - kan anbefales. Jeg ble inspirert til å gå i gang med enda flere prosjekter, men må holde meg til de påbegynte (noe som ikke alltid er like lett...)

Selv om Flittige Fruer ikke er noe familieprosjekt, snarere heller et venninneprosjekt, ble jeg jo veldig glad da jeg ble tilbudt hjelp til både kapping og pussing av gamle lekter. Hva de skal brukes til vil dere få se mer av etterhvert...


Sommerdagene med små barn flyr avgårde. Før man vet ordet av det er dag blitt til kveld og det synges godnattsanger... Etter å ha gjort unna litt klesvask så kunne jeg unne meg noen timer med kreative sysler :-) Livet er skjønt! 

Håper dere har hatt ei herlig sommerhelg og at uka som kommer blir likeså :-)

1 kommentar:

  1. Ja, nå nærmer det seg virkelig:) Og sommerfuglene flyr her også... Enig i at boka Sikksakk er veldig bra (og så blir jeg minnet på de kjolene som burde vært sydd...) Snakkes snart;)

    SvarSlett